Online Coaching

Hoe wij je helpen met het bereiken van het hoogst haalbare niveau

De passie om mensen te helpen met het bereiken van iets wat ze nooit gedacht hebben te kunnen behalen. Dat is wat onze passie zou leuk maakt. Er is niks mooiers om te zien hoe mensen zichzelf ongelijk bewijzen door prachtige transformaties en resultaten neer te zetten.

Al jaren zijn wij bezig om mensen te transformeren op fysiek en mentaal gebied doormiddel van Personal Training en Coaching. Naast fysieke coaching bieden we nu onze coaching aan via een online weg.

Online coaching betekent geen afstemming van tijden op locaties of reistijd maar hiermee heb je altijd en overal toegang tot je coach en kunt zelf gewoon vanuit huis aan de slag.

Wij staan met smart te wachten om onze passie te mogen uitoefenen op jou. Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van je fysiek als het gaat om spiermassa opbouwen, sterker worden en vet verlies. Bij ons haal je maximaal resultaat op een consistente manier met een programma dat bij je past.

 • The Weekly Updater

  • Wekelijks
   online contactmoment
  • Continue
   bijgewerkte calorieen en macronutrienten
  • Continue
   bijgewerkt trainingsschema
  • Voedingsapp
   voor tracking van calorieen en macronutrienten
  • Toegang
   tot de Consistency community
  • Maandelijks
   InBody scan op locatie BR Volendam (+20euro)
  Meld je nu aan 
 • All Day Everyday Fun

  • Onbeperkt
   contactmomenten
  • Continue
   bijgewerkte calorieen en macronutrienten
  • Continue
   bijgewerkt trainingsschema
  • Voedingsapp
   voor tracking van calorieen en macronutrienten
  • Toegang
   tot de Consistency community
  • Maandelijks
   InBody scan op locatie BR Volendam (+20euro)
  Meld je nu aan 
1 van 2

Training

Het beste resultaat door een gepersonaliseerd trainingsprogramma

Onze passie en trots! Het trainen. Zelf genieten wij natuurlijk van het trainen en dat is wat we natuurlijk op jou willen overbrengen. Wij willen je met een wetenschappelijk onderbouwde manier laten zien hoe snel je resultaat kan behalen. Aan de hand van een uitgebreide intake die jij ontvangt na het invullen van het contactformulier zullen wij een programma opstellen om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Je training wordt afgestemd op je huidige niveau en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en niet te vergeten je persoonlijke agenda.

Voeding

Flexibel blijven en toch je doelen halen

Het beste dieet? Het dieet dat je het beste kunt volhouden en het beste bij je past. We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat je op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie tot de optimalisatie van je energieniveaus.

Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten en een app voor recepten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behalen.

We werken met calorieën, macronutriënten en coaching zodat je sneller zelfstandig bent en niet afhankelijk bent van een schema. Je kunt onderaan deze pagina meer lezen over onze voedingsaanpak.

We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur. We hebben ook ervaring in het begeleiden van mensen met eetstoornissen.

 • Continue bijgewerkt voedingsplan voor calorieën en macronutriënten
 • Leer de vaardigheden zelfstandig en flexibel verder te gaan
 • App om je calorieën & Macro’s te tracken met voorbeeld maaltijdplannen

Lifestyle & Gedrag

Meer dan trainen… 

Wij ondersteunen jouw lifestyle, zodat je beter kunt presteren en je beter voelt. Leefstijlfactoren zijn vaak een onderschat aspect. Wij gaan daarom ook een stap verder in psychologische begeleiding, mindset en leefstijl.

Of je nou student, drukke ouder of ondernemer bent, wij willen je leven verrijken, zodat je beter kunt presteren, zowel privé als zakelijk.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan omgaan met uit eten gaan, voldoende ontspanning en rust nemen en beter in je vel zitten.

Contact opnemen

Meld je nu aan

Geef kort aan waar wij jou mee kunnen helpen. Je ontvangt binnen 24 uur persoonlijk bericht en een uitgebreid intake formulier.

Als je nog niet helemaal zeker bent, omdat je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen, dan kunnen we je helpen de juiste keuze te maken.